Rezervari camere: 0769.40.40.80

Informatii utile:
Pretul unei camere este de 120 Ron/24H, avand o capacitate de 14 locuri. Casa Addel urmeaza a fi clasificata MDRT. Va punem la dispozitie 7 camere (duble) en suite (baie proprie), incalzire centrala, Tv, parcare proprie si acces internet wireless.

Atractii turistice
1. Manastirea Cotmeana
Manastirea Cotmeana este considerata cea mai veche vatra monahala din Tara Romaneasca, fiind datata din anul 1292. Radu I, domnitorul Tarii Romanesti (1377-1383), ridica aici o biserica de lemn, care va arde; in timpul domniei sale, Schitul Cotmeana devine manastire.
Manastirea Cotmeana este un monument de sinteza arhitecturala, reprezentativ pentru asimilarea si dezvoltarea arhitecturii muntenesti din secolul al XIV-lea: fatadele bisericii sunt din caramida aparenta, decoratiunile sunt realizate in stil bizantino-balcanic, specific secolelor XIII-XIV, iar clopotele sunt lucrate pe la inceputul secolului al XIV-lea.
Manastirea a fost redeschisa in anul 1990, cu binecuvantarea IPS Calinic al Argesului. Langa biserica veche (conservata ca monument istoric), in ultimii ani s-au ridicat chilii, o biserica-paraclis, cu hramul Acoperamantul Maicii Domnului, trapeza etc. In biserica monument istoric se pastreaza portretele lui Mircea cel Batran si Petru Cercel.


2. Lacul Budeasa
Lacul Budeasa este lac de acumulare aflat in Campia Pitestilor. Este situat in cadrul bazinului hidrografic Arges, pe raul Arges, langa barajul Bascov.
Acces: La iesirea din Pitesti spre Ramnicu Valcea si Curtea de Arges, pe soseaua de centura, iar apoi se urca barajul Bascov. O alta posibilitate este din soseaua Pitesti - Curtea de Arges si se urmareste indicatorul Budeasa - 1 Km.
Lacul Budeasa este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.

3. Lacul Bascov
Lacul Bascov reprezinta o arie naturala de protectie speciala avifaunistica situata in Campia Pitestilor. pe teritoriul administrativ al comunei Bascov (judetul Arges). Rezervatia are o suprafata de 162 hectare. Apartine bazinului hidrografic Arges, aflandu-se pe cursul mijlociu al acestuia, langa drumul european E81 sau (DN7).
Lacul Bascov si imprejurimile sale au fost declarate arie protejata in anul 2004 si reprezinta o zona de campie cu luciu de apa, teren mlastinos, pajisti si fanete ce asigura conditii de vietuire pentru anumite specii de pasari migratoare, dar si conditii de iernat pentru anumite specii de pasari care raman in cadrul rezervatiei pe toata perioada anului. Cele mai reprezentative sunt: egreta mica, gasca cenusie, rata rosie, barza. rata lingurar, pescarusul cu cap negru, cormoranul mare, cufundarul polar, lebada muta etc.
Cai de acces:
Drumul national Transfagarasan (DN7C) - Curtea de Arges - Zigoneni - Merisani - Drobogostea - Bascov
Autostrada A1 - Bucuresti - Pitesti - intrare în DN7 la Bascov
Drumul national (DN7) - Pitesti - Bascov
Lacul Bascov este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.

Marturii

 • 1

  “O locatie superba, o pensiune deosebita si foarte bine amenajata.”

 • 2

  “Un loc minunat in care te poti relaxa.”

 • 3

  “Profesionalism si calitate. Un loc in care o sa revin!
  tem quia voluptas.”

Cazare: 0248-290240

Designed by Agerik | © 2015 Casa Addel - Toate drepturile rezervate.

Follow Us