Preparate Restaurant

Cu rabdare şi profesionalism, îţi oferim unele din cele mai gustoase şi sănătoase meniuri pentru doza ta zilnică de energie. Cu mult har şi măiestrie am ales pentru apetitul tău o serie de produse...

Preparate din pui

de la 15 lei

Carnea de pui, consumată în cantităţi rezonabile, este responsabilă pentru variate efecte benefice asupra organismului, având în compoziţie aminoacizi esenţiali pentru o alimentaţie echilibrată.

Preparate din porc

de la 20 lei

Carnea de porc în stare naturală este saracă în clorura de sodiu şi are un conţinut bogat de proteine. Reprezintă de asemenea o sursă bună de vitamine şi minerale, necesare unui organism sănătos.

Preparate din peşte

de la 25 lei

Preparatele din peşte sunt foarte mult apreciate, atât pentru valoarea nutritivă, cât şi pentru calităţile lor gustative. Consumul acestora ne ajută să fim mai energici.

Ciorbe şi supe

de la 12 lei

Preparat tradiţional românesc cu miros de copilărie şi bunici poate să îşi facă loc în viaţa noastră modernă şi agitată şi să ne fie o prietenă de nădejde.

Grătar şi garnituri

de la 25 lei

Carnea de oaie, vită, porc sau peşte oferă alte calităţi nutritive dacă este preparată la grătar sau la gril iar gustul va fi mult mai diferit. Garniturile, nelipsite din meniu, se aleg în funcţie de sortimentul fripturii.

Băuturi şi desert

de la 5 lei

Nelipsite de la orice masă, pot fi produse hidratante şi revigorante pentru fiecare moment din zi sau nopte. Alege aroma şi tipul de băutură răcoritoare care ţi se potriveşte şi desertul preferat.

Galerie foto

Restaurantul are o capacitate de 50 locuri!